terveellinen satulointi satulan sovitus verkkokurssi satulansovitus kurssi
Verkkokurssi on ostettavissa Hevoskoulutus.fi sivuilta – klikkaamalla yllä olevaa kuvaa pääset suoraan kurssin sivulle!

Jokaiselle hevosenomistajalle ja ratsastajalle räätälöity satulansovitus kurssi netissä – Näillä opeilla opit tunnistamaan ja välttämään yleisimpiä virhekohtia mitä satulan sovitus pitää sisällään, helposti ja selkeästi!

Sopiva satula, niin hevoselle kuin ratsastajalle on yksi tärkeimmistä varusteista ratsastuksessa. Sopiva satula edistää hevosen terveyttä, lihaksiston kehittymistä ja on iso osa ratsukon turvallista treeniä. Sopivalla satulalla on suuri merkitys ratsastuksen sujuvuuteen ja ratsastajan sekä hevosen kehonkäyttöön.

Satulan tärkein tehtävä on jakaa ratsastajan paino hevosen selässä oikealle alueelle tasaisesti, jolloin hevonen voi kantaa ratsastajaa selässään kipeytymättä.

Kun satula ei olekaan sopiva, koituu tästä helposti moninaisia ongelmia hevosen liikkumiseen, lihaksistoon, niveliin sekä ratsastajan kehoon. Kuinka siis oppia tunnistamaan milloin satulaa on syytä tarkastella syvemmin?
Satulaseppä Liza Auran ohjeita terveelliseen satulointiin.

satulan sovitus verkkokurssi

Verkkokurssilta saat selkeän ja helppolukuisen teorian havainnollistavien kuviern kera, ja tämä materiaali on käytössäsi 12kk ostosta. Kurssia voit käydä siis täysin omaan tahtiin ja kerrata vuoden ajan ostosta niin usein kuin haluat. Usein onkin hyvä palata teoriaan käytännön harjoittelun jälkeen, jotta opitusta tiedosta tulee taito!

Kurssilta saat myös tiivistetyn tarkistuslistan, mikä on helppo käydä läpi tallilla kun tarkastelet hevosesi satulaa uusin ajatuksin!

satulansovitus kurssi
Sopiva satula on yksi ratsun tärkeimmistä varusteista!