terveellinen satulointi satulan sovitus verkkokurssi satulansovitus kurssi
Verkkokurssit on ostettavissa Hevoskoulutus.fi sivuilta – klikkaamalla hevoskoulutus.fi kuvaa, pääset kurssikauppaan

Jokaiselle hevosenomistajalle ja ratsastajalle räätälöidyt satulansovitus kurssit netissä – Näillä opeilla opit tunnistamaan ja välttämään yleisimpiä virhekohtia mitä satulan sovitus pitää sisällään, helposti ja selkeästi!

Sopiva satula, niin hevoselle kuin ratsastajalle on yksi tärkeimmistä varusteista ratsastuksessa. Sopiva satula edistää hevosen terveyttä, lihaksiston kehittymistä ja on iso osa ratsukon turvallista treeniä. Sopivalla satulalla on suuri merkitys ratsastuksen sujuvuuteen ja ratsastajan sekä hevosen kehonkäyttöön.

Kun satula ei olekaan sopiva, koituu tästä helposti moninaisia ongelmia hevosen liikkumiseen, lihaksistoon, niveliin sekä ratsastajan kehoon. Kuinka siis oppia tunnistamaan milloin satulaa on syytä tarkastella syvemmin?

satulan sovitus verkkokurssi

Verkkokurssilta saat selkeän ja helppolukuisen teorian havainnollistavien kuvien ja videoiden kera, ja nämä materiaalit on käytössäsi 12kk ajan ostosta.

Tarjolla on peruskurssi – Terveellinen satulointi joka sopii jokaiselle lähtötasosta huolimatta. Kurssilla käydään läpi kattavasti teoriaa, pohjataitoja ja keskitytään tunnistamaan milloin satulan sopivuus vaatii tarkempaa tarkastelua, ja mitä oireita epäsopiva satula voi aiheuttaa. Kurssilla käydään läpi myös sovituksen peruspykäliä.

Ensimmäisen kurssin jatkeeksi on rakennettu Sopivasti satulassa – kurssi, mikä syventää satulansovituksen taitoja. Kurssilla käydään enemmän läpi satuloiden rakennetta, toppausmateriaaleja ja kuinka ne vaikuttavat sovitukseen käytännössä. Syvennytään sopivuuden viilaamiseen, satulavöihin, romaanien ja muiden lisävarusteiden käyttöön.

Hevoskoulutus.fi sivulta löytyy myös suitsien sovittamisen verkkoluento, yhdessä toteutettuna hevoshieroja Miisa Wikmanin kanssa.

Kurssit voit ostaa yksinään, tai pakettina jolloin opiskelumateriaalia on yli 7 tuntia!

satulansovitus kurssi
Sopiva satula on yksi ratsun tärkeimmistä varusteista!